Services

Op de luchthaven van Brussel zijn winkels, restaurants, cafés en bars gelegen voor zowel Pier A als pier B. Hier kan je ook taxfree shoppen. Hier zijn luxe artikelen te koop maar ook gewoon een goed boek of tijdschrift.

Voor de douane nog even chillen. Neem een broodje bij Panos of een lekkere koffie bij Starbucks. Vergeet niet naar de Brussels Airport vertrektijden te kijken voordat je te laat komt. Door de security check kom je bij Pier A of B aan. Daar zijn er nog veel meer mogelijkheden en dan met name bij Pier A. Ditzelfde geldt voor de beschikbare winkels. Bij terugkomst ook nog wat nuttigen? Ga dan een Belgisch biertje met een lekkere wafel halen bij Hi ! Brussels. Een bakje koffie haal je bij JAVA Coffee en een goede burger bij Quick (11-20 uur open)

Andere diensten en faciliteiten die op of bij het vliegveld beschikbaar zijn:
– Geldautomaten en geldwisselkantoor
– Benzinestation
– Hotels
– Apotheek
– WiFi
– Rookgebieden

Gebed en meditatie Rooms (Pier A en Pier B)
De luchthaven beschikt ook over gebedshuizen voor de katholieken, joden, moslims, orthodoxe christenen en protestanten, evenals een plek voor bemiddeling voor humanisten.

Vergaderzalen
Er zijn vergaderfaciliteiten die de mogelijkheid geven voor bijvoorbeeld een congres dat plaats kan bieden aan maximaal 600 personen. Dit zou kunnen in ofwel het Regus Skyport Meeting Center of het Sheraton Brussels Airport Hotel. Het Sheraton is het enige hotel op het luchthaventerrein, tegenover de terminal (tussen parking 1 en parking reservation). Shuttle diensten worden geleverd aan 14 hotels in de buurt.